Aanvang: 19:30 uur

Is dit iets voor jou?

Deze groepstraining is specifiek voor inwoners van Gorredijk. Wij zijn er van overtuigd dat als je fysiek en mentaal lekker in je vel zit, je ook positieve invloed hebt op je gezin en je buurt.

Wij geloven in een SuperLeefomgeving en delen daarom onze kennis en eigen ervaringen hier met jou. Gun je jezelf een aantal leuke inspirerende avonden het komende jaar? Wil je in relatief weinig tijd veel nieuwe kennis opdoen en ook toepassen in je leven?

Schrijf je in voor alle avonden en dan krijg je er nu ook 2 gratis!

Buuf & Buuf "UpGreat"

Tijdens de groepstrainingen delen wij de komende maanden onze kennis, ervaring en gevoelens met jou. Wij doen ons best het beste van onszelf te geven zodat jij in kleine stapjes grote verandering door kan maken als je dat wilt.

Deelnemers badges
Kiki & ik

Onze ervaring

Kiki en ik hebben beide een coachings achtergrond en veel trainingen en opleidingen in deze richting gevolgd. Wij zijn bevoorrecht dat wij in de positie verkeren dat wij dit kunnen doen en willen dit graag met jou delen.

Op dit moment runt Kiki een succesvolle fysio praktijk Fysiomobile waar ze mensen aan huis behandelt en naast de fysieke ondersteuning ook aan mentale coaching doet. Ikzelf coach mensen 1 op 1, geef trainingen, ben teamcoach bij het jaarprogramma 365 Dagen Succesvolen en organiseer wereldverbeterende projecten met mijn bedrijf MijnFilein waarvan dit er 1 is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Plannen


Je kunt via facebook of per mail doorgeven welke data jij er bij bent en dan zetten wij je naam op de gastenlijst.

E-mail: info@buufenbuuf.nl

Kosten


Per avond bedragen de kosten
€2,50 pp dit kan omdat wij hier samenwerken met Elkien.
Koop je een strippenkaart voor
alle 10 avonden dan kost het
slechts €20,=

Locatie


De Skans
Loaijersstrjitte 2
8401 DV Gorredijk

Afwisselend de Ronde zaal en
de Theaterzaal

Afspraak

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.
Dus doe eens wat anders :-)

Of mail ons rechtstreeks info@buufenbuuf.nl