Aan tafel bij Nynke..

Is dit iets voor jou?

Een coachgesprek op deze manier kun je op iedere leervraag / ontwikkelingsvraag toepassen.
Of je nu een probleem hebt op je werk, je relatie of je gezondheid, zolang je bereid bent te ontwikkelen is dit een mooie methode.

Het totale gesprek duurt 1,5 uur en ik zal je veel vragen stellen. Op deze manier werk jij aan je ontwikkeling/ leerproces en volgen vanzelf de antwoorden/ oplossingen.

Ontwikkelingsgericht coachgesprek

Tijdens een ontwikkelingsgericht coachgesprek zal ik uitdagen en ondersteunen in jou ervaringsgericht leer- of ontwikkelingsproces. Dit proces is altijd toekomstgericht, je verleden kan genoemd worden, maar het gesprek is voornamelijk op het heden en de toekomst gericht.

De methode die ik hier toe pas is de realisatiecurve van Coaching Academy International.

Welkom!
Dit geldt natuurlijk ook voor mannen ;-)

Mijn ervaring

In Groningen heb ik de opleiding Personeel & Organisatie afgerond en ben ik werkzaam geweest als intercedent en vestigingsmanager. Vervolgens heb ik jaren als human resource manager gewerkt in een organisatie  met ruim 100 medewerkers en in het bedrijf van mijn man en mij ben ik sinds 2003 verantwoordelijk voor o.a. de personeelszaken. Sinds 2016 ben ik MijnFilein gestart, met coaching, training en wereldverbeterende projecten en in januari 2018 ben ik teamcoach geworden bij het jaarprogramma van 356 Dagen Succesvol waar ruim 1500 mensen aan deelnemen.

Ontwikkeling

In de loop der jaren heb ik mij van verlegen meisje ontwikkeld naar een ondernemende betrokken vrouw. Ik heb meer rust gekregen en geleerd niet voor iedereen de problemen op te willen lossen, maar mensen te ondersteunen en uit te dagen in hun eigen ontwikkeling. Dit is veel duurzamer en geeft uiteindelijk een veel tevredener gevoel. Naast mijn werkervaring heb ik zelfstudie gedaan en veel trainingen en cursussen gevolgd. O.a. Het Tiende Huis, 365 Dagen Succesvol, Coaching Academy International en de opleiding tot Vinyasa Yoga Docent hebben veel bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Hoe gaat het in zijn werk?

Plannen


Je kunt telefonisch of per mail een afspraak met mij inplannen. De gesprekken vinden plaats overdag.

Tel.06-42222904  info@mijnfilein.nl

Kosten


Gesprek van 1,5 uur: 
Particulieren: €75,= incl. b.t.w. 
Ondernemers en werknemers die het gesprek door de werkgever vergoed krijgen: €75,= excl. b.t.w.

Triodos: NL71 TRIO 0391 1720 18
T.n.v.: N. Landman / MijnFilein 

Locatie


Eerste Stichtingspad 4
8413 NS Oudehorne

Afspraak

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.
Dus doe eens wat anders :-)

Of bel mij rechtstreeks +31 (0)642222904