Nynke

Over Mij(n Filein)..

Hier meer over mijzelf en "MijnFilein", zodat je een beetje een indruk hebt met wie je te maken krijgt als je je inschrijft voor een training of coachgesprek ;-)

"Mijn Filein" is afgeleid van het Griekse "Philein" en betekent "Liefhebben". Ik heb zelf ondervonden hoe belangrijk het is om te doen wat ik fijn vindt en mijzelf te omringen met wie en wat ik lief heb, vandaar dat dit mijn bedrijfsnaam is geworden.

Omdat ik het mooier vind met een "F" en wat ik doe bijdraagt aan waar IK van houd, is het "MIJN Filein" geworden. Burn-out en stress zijn gevolgen van dingen doen die mij van mijzelf en mijn "eigen natuur" af hielden. Ik deel deze ervaring en mijn opgedane kennis hierover graag met jou. Tijdens mijn trainingen en coaching maken wij samen een stapje dichter naar jou "natuur" en kun ook JIJ zeggen dat je jou "MijnFilein" leeft!

Wereldvrede
Als ik vroeger een wens mocht doen wenste ik altijd wereldvrede. Daar draag ik nu op mijn manier aan bij door vrouwen in persoonlijke coaching of groepstrainingen hun eigen kracht, vrijheid en natuur te laten ontdekken. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit, maak je automatisch de wereld mooier. 

Vrouwen
Na veel tijd doorgebracht te hebben in een mannencultuur heb ik besloten dat 2019 in het teken van vrouwenenergie staat. Dus in de persoonlijke coaching en de trainingen zal ik mij vooral richten op vrouwen. Bijkomend voordeel is dat als je veel tijd doorbrengt met hetzelfde geslacht dat goed is voor de aantrekkingskracht in je relatie ;-)

Mijn kernwaarden

Sinds een paar jaar leef ik steeds meer volgens mijn kernwaarden. Dit zijn de waarden die voor mij persoonlijk heel belangrijk zijn en mij richting geven. Als ik voor een keus sta of als het "even niet goed voelt" kijk ik naar mijn kernwaarden en weet ik eigenlijk direct wat ik te doen heb..

Omdat ze zo persoonlijk zijn veranderen ze net zoals ik verander ook met mij mee en pas ik ze af en toe aan. Hieronder mijn kernwaarden van dit moment: VRIJHEID,  ONTWIKKELING, GEVOEL en VERSCHIL MAKEN en wat ze voor mij betekenen..

Vrijheid

Blijheid

Fysiek en mentaal gezond en sterk

Authentiek en open

Ondernemend

Verschil maken

Het anders doen

Op Mijn(Filein) manier

Van betekenis zijn

Een mooiere wereld achterlaten

Gevoel

Ik kan vertrouwen op mijn gevoel

Dichter bij mijn gevoel in de natuur

Bewust-Zijn / Awareness

Yoga en meditatie

Ontwikkeling

Blijven "Ont-Wikkelen"

Creëren 

Vertrouwen

Met kleine stapjes in beweging blijven

Wat zijn jouw KERNWAARDEN?

Als jij ook jou kernwaarden duidelijk wilt krijgen dan help ik je daar graag bij in een persoonlijk gesprek. Je mag natuurlijk ook een afspraak maken samen met je vriendinnen, alles wat ik doe is tenslotte maatwerk ;-)

Ook makkelijker keuzes maken en leven naar je "eigen natuur"?

Mob.: 06-42222904 
E-mail: info@mijnfilein.nl

MijnFilein

Symboliek libelle

De libel is een dier dat door velen bijzondere krachten wordt toegedicht. Van Japan tot Zweden komt de libel voor in verhalen en tradities en bij de indianen op het Amerikaanse continent geldt ze als totem. Een totemdier, ook wel krachtdier genoemd, is een dier dat persoonlijke symbolische betekenis heeft. De eigenschappen die kenmerkend zijn voor het dier, staan voor karaktereigenschappen en vaardigheden die je bezit en/of moet leren in dit leven.
 
Als totemdier staat de libel voor transformatie en de gave om je aan omstandigheden te kunnen aanpassen. Als de libel in je leven verschijnt, kan het je eraan herinneren een beetje meer lichtheid en vreugde in je leven te brengen en afscheid te nemen van illusies en slechte gewoonten. De libel staat voor de diepere betekenis van het leven, dat wat onder de oppervlakte te vinden is.
 
Niet alles is zoals het lijkt en zo kun je je afvragen of hoe jij je nu voordoet wel in lijn is met wie je echt bent of wil zijn. Misschien zijn er gewoontes die je moet doorbreken om jezelf te kunnen zijn. De Libel biedt je een nieuw perspectief en de kracht om je leven van een afstandje te bekijken; vanuit de lucht gaat dat gemakkelijker. Daarbij moedigt de Libel je aan om je eigen kleuren te laten zien en je licht te laten stralen.
  • Verandering en transformatie
  • Aanpassingsvermogen
  • Vreugde, lichtheid van het zijn
  • Symbool van het rijk van emoties, uitnodiging om dieper in je gevoel te staan
  • Op zoek naar illusies en bedrog, of dat nu extern of persoonlijk is
  • Verbinding met geesten van de natuur, feeenrijken
Libelle / dragonfly

Waarom een libelle als logo?

In het Engels zeggen ze "Dragonfly" en is er een mythe dat de Dragonflies vroeger ooit draken waren……. Misschien dat door deze mythe ze door zoveel mensen als magisch worden gezien.

Het leven van een libelle begint in het water als eitje. Naarmate ze groeit en ze zich ontwikkeld is er een soort metamorfose. 
De libelle, dan nog nimf genoemd, maakt zich los van het water en blijft altijd dichtbij haar “wieg” bij haar bron. Ze bereikt haar volledige sterkste lichamelijke toestand tijdens de zomer waar ze haar kracht krijgt door de warmte van de zon. Het zonlicht reflecteert haar prachtige regenboogkleuren en als je haar van dichtbij bekijkt is ze echt magisch..

Die hoe teer zij ook is en hoe fragiel haar vleugels zijn in de hevigste windstoten toch blijft ze doorvliegen en zweven. 

In veel landen heeft de Libelle dan ook een symbolische betekenis zoals geluk, voorspoed, kracht, harmonie, puurheid.

Libelle / dragonfly

Wanneer de libelle in je leven verschijnt, is dit een indicatie dat het tijd is voor verandering. Net zoals de libel tijdens het rijpen van kleuren verandert, kan je geroepen worden om te leven en jezelf anders te ervaren. Houd je open voor de  uitbreiding van je persoonlijk reis.

Libelles zijn krachtige bondgenoten om  verbinding te maken met de geest van de natuur. Hun sprookjesachtige kwaliteit maakt ze tot goede dieren om te werken met de kracht van licht- en feenrijken.

Dier van verwondering, de libel kan de betoverende geest van onze eigen aard (natuur) voortbrengen. Wanneer je dit geestendier ziet, sta jezelf toe je open te stellen voor de magie van de natuur en de elementen.

Libellen staan ook symbool voor: welvaart, succes, sterkte, vrede, harmonie, zuiverheid, geest, dromen, balans, gedachten, bewustzijn en het leven van een optimaal leven. Positieve gedachten horen bij de libel. Met een libel als totem is het dus ook niet de bedoeling om zware, donkere en heftige veranderingen op te zoeken. Het doel is juist om op een speelse en vrolijke manier je emoties te onderzoeken en authenticiteit na te streven. In alles is positiviteit te vinden, ook al moet je soms goed zoeken. Een libel leeft niet lang en staat daarmee ook symbool voor het vol omarmen van het leven. Probeer er alles uit te halen wat erin zit.

De volgende stap naar verandering..

Ben je ook toe aan die transformatie en heb je zin om in speelsheid je eigen "natuur" te kunnen leven? Uit ervaring weet ik dat kleine stapjes helpen. Soms is de "berg" namelijk veel te hoog en weet je niet waar je moet beginnen. In een persoonlijk gesprek of tijdens een van mijn trainingen geef ik je de tools om de regie weer te nemen over je eigen leven. Afspreken doen we naar behoefte, jij geeft aan wat je fijn vindt en nodig hebt, ik ondersteun je en daag je hier en daar uit :-)

Telefoon

06-42222904

email

info@mijnfilein.nl