Buuf & Buuf "UpGreat"

"UpGreat" is een training gericht op persoonlijke ontwikkeling. Een Update van jezelf waarna je je weer Great voelt ;-)
De onderwerpen Gezondheid, Relaties, Werk en Geld komen aan bod omdat dit de gebieden zijn waar de meeste stress wordt ervaren. Wij zijn twee trainer/ coaches en delen de komende maanden onze kennis en ervaringen met jou. Wij geven het beste van onszelf zodat jij in kleine stapjes grote verandering door kan maken als je dat wilt.

Elkien, Gebiedsteam Gemeente Opsterland en Plaatselijk belang Gorredijk vergoeden onze uren zodat jij slechts voor €2,95 per avond (voor koffie, thee en handouts) deel kunt nemen aan deze waardevolle training. Wij vinden het namelijk belangrijk dat deze kennis voor iedereen toegankelijk is.

Aanvang: 19:30 uur

Is dit iets voor jou?

Wij zijn er van overtuigd dat als je fysiek en mentaal lekker in je vel zit, je ook positieve invloed hebt op je gezin en je buurt. Wij geloven in een SuperLeefomgeving. Gun jij jezelf een aantal leuke inspirerende avonden het komende jaar? Wil je in relatief weinig tijd veel nieuwe kennis opdoen en ook toepassen in je leven?

Inschrijven voor deze editie is helaas niet meer mogelijk, maar als je wilt dat wij de training komen geven in jouw omgeving, laat het ons dan weten en dan gaan wij kijken of wij dat kunnen realiseren.

Onze ervaring

Kiki en ik hebben beide een coachings achtergrond en veel trainingen en opleidingen in deze richting gevolgd. Wij zijn bevoorrecht dat wij in de positie verkeren dat wij dit kunnen doen en willen dit graag met jou delen.

Op dit moment runt Kiki een succesvolle fysio praktijk Fysiomobile waar ze mensen aan huis behandelt en naast de fysieke ondersteuning ook aan mentale coaching doet. Ikzelf coach mensen 1 op 1, geef trainingen, ben teamcoach bij het jaarprogramma 365 Dagen Succesvolen en organiseer wereldverbeterende projecten met mijn bedrijf MijnFilein waarvan dit er 1 is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Plannen


Je kunt via facebook of per mail doorgeven welke data jij er bij bent en dan zetten wij je naam op de gastenlijst.

E-mail: info@buufenbuuf.nl

Kosten


Per avond bedragen de kosten
slechts €2,95 p.p. dit kan omdat wij samenwerken met Elkien, Gebiedsteam Gemeente Opsterland en Plaatselijk belang Gorredijk.

Locatie


De Skans
Loaijersstrjitte 2
8401 DV Gorredijk


De Ronde zaal 

Afspraak

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.
Dus doe eens wat anders :-)

Of mail ons rechtstreeks info@buufenbuuf.nl